Fobier, frygt og skræk

Hypnose kan være vejen til at komme af med en fobi som f.eks. mørkeræd, nåleskræk, tandlægeskræk, sceneskræk, vandskræk, højdeskræk, edderkoppefobi, klaustrofobi, angst for at køre bil eller angst for fyrværkeri.


Slip af med fobier med hypnose

Fobier og forskellige former for skræk er oftest meget lette at afhjælpe med hypnose.

Fobien er et symptome på, at du har fået en indlæring på et tidspunkt, hvor kroppen har reageret med at gøre dig bange og utryg. Og den følelse og fornemmelse i kroppen er blevet koblet til det, du er bange for. Det kan være f.eks. højder, køre bil, vand, nåle, tandlæger, små rum, mus, edderkopper, slanger, hunde, sluge piller, mørke, flyve, stå på en scene.

Reaktionen har formentlig haft en funktion på et tidspunkt med at beskytte dig fra noget ubehageligt – oftest en oplevelse da du var barn.

Men det er ikke sikkert, at din underbevidsthed helt har forstået, at du ikke har brug for den beskyttelse mere. Eller at den kunne beskytte dig på en anden måde.

Det viser sig ofte, at den udløsende oplevelse er forholdsvis banal. Men så er der igennem tiden blevet lagt flere lag af følelser på, som gør at du reagerer kraftigt på det du har fobi for.

De følelser kan vi ændre under hypnose, så følelserne ændres og du bliver fri.

Er du klar til at komme i hypnose?


BOOK TID HER

“Det går rigtig godt med at køre bil igen. Jeg kan mærke en tydelig forskel på mit stress niveau efter jeg var hos dig. Særligt de første uger efter jeg var hos dig. Det fedeste var faktisk, at det forplantede sig til mit stressniveau generelt, altså til at jeg blev meget meget rolig og overskudsagtig privat med børnene også – så dejligt!!!

Jeg tænker at det kunne være fedt at booke en opfølgende hypnose session med fokus på at nedbringe mit stress niveau generelt”