Følg dit hjerte

Drømmer du om at få modet til at følge dig hjerte og leve på en måde som er rigtig for DIG? Måske har du svært ved at mærke, hvem du er og hvad du brænder for. Eller måske føler du dig begrænset i at være tro mod dig selv. Det er aldrig for sent at skifte retning og begynde at lytte til dig selv og følge dit hjerte!

 

Handler du ud fra hovedet eller fra hjertet?

Din intuition er din helt egen indre vejviser, der fortæller dig, om du skal gå til højre eller venstre, om du skal vælge til eller fra. Det er en værdifuld ressource, der på et indre plan ved, hvad der vil være godt for dig og hvad der ikke er godt for dig.

Rigtig mange af os glemmer at lytte til vores intuition fordi vi har for travlt eller bevidst eller ubevidst vælger at overhøre den. Det sker oftest enten fordi vi er styret af frygt, eller fordi det er sådan vi, tidligt i livet, har lært at gøre og uden refleksion fortsætter det samme mønster.

Vi tager alle sammen erfaringer, overbevisninger, mønstre osv. med os gennem hele livet. Nogle af dem er vi bevidste om, og andre er på et ubevidst plan med til at styre vores handlinger, sådan at vi enten gør det vi “plejer”, det vi “bør” eller “skal” eller det andre synes der er “rigtigt”.

Men hvor ofte stopper du op og lytter til, hvad DU synes er rigtigt? Og går på opdagelse i hvad din intuition fortæller dig?

Mange mennesker ender ofte med at gå alt for meget på kompromis med sig selv. Og overhører simpelthen sig selv og deres egne behov, meninger og drømme for livet.

 

Lyt til din intuition

Det første skridt hen imod at følge dit hjerte er, at du lytter til hvad din intuition fortæller dig. At du mærker efter, hvem DU er, hvad du vil og bliver nysgerrig på dig selv.

Nogle mennesker har rigtig svært ved at mærke deres intuition, mens andre godt kan mærke den, men har svært ved at følge den.

Du ved sikkert godt, hvordan det er at stå i en situation, hvor du skal træffe en beslutning og ikke kan beslutte om du skal vælge det ene eller det andet, ikke? Og du prøver med dit rationelle sind at tænke dig til de forskellige fordele, ulemper, muligheder og udfald der kan være ved det ene eller det andet valg?

Vi prøver ofte at finde den mest fornuftige, trygge eller sikre løsning baseret på vores tidligere erfaringer, indlæringer osv.

Fordi mange af os vil rigtig gerne have sikkerhed, kontrol og tryghed. Men der er ingen garantier for, at udfaldet af dit valg bliver som du tænker dig til. Og der er ingen garanti for at det vil gøre dig godt.

Det er her intuitionen er vigtig.

Der er heller ingen garantier for tryghed, sikkerhed eller kontrol, når du følger din intuition. Men det vil alligevel gøre dig godt på den lange bane at følge din intuition, fordi livet føles mere meningsfuldt, når vi lever autentisk i overensstemmelse med vores sjæl.

 

Vær nysgerrig på dig selv

Intuitionen er din mavefornemmelse – en fornemmelse af vished. Du mærker din intuition, når du instinktivt VED, hvad der er rigtigt for dig. Når du mærker i maven eller i hjertet at “det her føles rigtigt for mig”.

Nogle har lettere ved at mærke, når det ikke føles rigtigt og får en helt fysisk fornemmelse i maven af uro, sammentrækning eller ubehag. En fornemmelse af at “det her vil jeg ikke”.

Hvis du vender blikket indad og kommer i kontakt med din indre kerne, så vil du høre dit hjertes stemme.

Læg mærke til, hvordan et “JA! Det føles SÅ rigtigt for mig! føles i dig. Mærk efter, hvad der gør dig glad og giver energi.

Og læg mærke til, hvordan et “NEJ! Det her føles helt forkert! føles i dig. Mærk efter, hvad der gør dig trist og i dårligt humør og dræner dig for energi.

Hvis du har svært ved at mærke det, kan du øve dig på det. Jo mere du øver dig og bliver opmærksom på dine JA’er og NEJ’er, desto nemmere bliver det at mærke dem.

 

Find mod og styrke til at følge dit hjerte

Og når du så kan mærke, hvad der føles rigtigt og forkert for dig, så kræver det mod og styrke at følge dit hjerte og være ligeglad med, hvad andre tænker og gør.

For det er ikke nok at kunne mærke, hvad der føles rigtigt og forkert. For at følge dit hjerte, er det nødvendigt at du også handler på det, du mærker. Det er vigtigt at du vælger til og fra og siger “NEJ” til det der føles forkert og “JA” til det der føles rigtigt.

Holder du dig tilbage fra at følge dit hjerte og dine drømme pga. frygt?

Vi kender alle sammen til frygt. Det kan være frygt for ikke at passe ind, frygt for at gå imod strømmen, frygt for fiasko, frygt for at være forkert, frygt for ikke at være elsket og være gode nok, frygt for at stå i rampelyset og skille os ud, frygt for at få succes eller alt muligt andet.

Men lad ikke frygten holde dig tilbage. Livet bliver så meget mere farvestrålende, når du følger dine drømme og lever dit liv autentisk, lever som DIG og alt hvad der er i dig.

Min opfordring til dig er derfor at udfordre din frygt. Øv dig i at stå imod den, så frygten kan få lov til at være der, men ikke får lov til at styre dig.

 

Få mod til at stå ved dig selv

Hvis du synes det er for svært selv at udfordre din frygt, eller tage skridtet ud i at følge dit hjerte, vil jeg elske at hjælpe dig.

Med hypnose kan vi ændre nogle af dine gamle indkodede mønstre og overbevisninger om dig selv og dine evner.

Og vi kan finde modet og styrken fra inde fra dig. Vi kan styrke din egen dømmekraft og din evne til at mærke dine JA’er og NEJ’er, så du kan finde din egen vej i livet.

Frygten kan vi udfordre sammen og undersøge og vi kan ændre de gamle indlæringer, der holder dig tilbage fra alt det du drømmer om.

Jeg kan hjælpe dig på vej med at tage de første skridt, og så kan du øve dig, så du bliver mester i at følge dit hjerte.

 

Du er velkommen til at booke tid online her

BOOK TID ONLINE

Eller du kan kontakte mig på 28104745 eller janne@amazing-mind.dk.

 

 

”Tak, har haft det rigtig godt faktisk! Har fået lyst til at løbe igen, har været med et par gange i en løbeklub og fortsætter med træning. Glæder mig til marathon. Mit arbejdsprojekt skal nok blive til noget stort! Det var SÅ fedt!”

 

Få en AFSLAPPENDE HYPNOSE lydfil – tilmeld dig mit nyhedsbrev

Ingen spam. Og du kan altid afmelde dig igen.

 

Vil du vide, hvad behandlingen koster?

Jeg vil anbefale dig forløbet på 3 gange, så vi kan gå i dybden og hjælpe dig godt på vej.

Klik på knappen nedenfor, hvis du vil se hvad hypnose sessionerne koster.

Se priser HER