Få et bedre selvværd med hypnose

Vil du gerne have et bedre selvværd? Styrk dit selvværd med hypnose og lær at elske dig selv. Læs mere om, hvordan hypnose kan hjælpe dig til at stå stærkere i dig selv med en følelse af at være værdifuld.

 

Har du overvejet hypnose for at få et bedre selvværd?

Vil du gerne slippe for et dårligt selvværd med negative tanker om dig selv og en følelse (måske ikke bevidst) af, at du ikke fortjener at have det godt? Vil du i stedet gerne have en stærk følelse af, at du er god nok lige som du er og kunne give dig selv det bedste? Ja, det ville være ret skønt, ikke?! Og du fortjener det. Så lad mig fortælle dig om, hvordan hypnose kan booste dit selvværd.

Mine kunder mærker, at de helt automatisk tænker og handler anderledes, end de gjorde, inden de fik behandling med hypnose. De oplever, at de

 • bliver mere accepterende overfor sig selv
 • bedre kan rumme og holde af deres mindre gode sider
 • tænker mindre over, hvad andre tænker om dem
 • har en stærkere følelse af at være god nok
 • tænker mere positive tanker om sig selv
 • er mere kærlige overfor sig selv og mindre selvkritiske

Hvis du har et lavt selvværd, vil du sikkert også gerne have det sådan. For et styrket selvværd er et godt fundament for, hvordan du handler for dig selv og hvordan du har det med andre. Det er lettere at være sammen med andre, passe på dig selv og håndtere konflikter, når du kan stå inde for, hvem du er og værdsætter dig selv. Læs videre og find ud af, hvordan jeg med hypnose kan hjælpe dig til et bedre selvværd.

 

Hvordan opleves lavt selvværd?

Selvværd handler om den indre følelse af at være værdifuld, blot fordi du er dig – altså uden at skulle præstere noget bestemt for at være værdifuld.

Når du har et stærkt selvværd, hviler du i dig selv, er glad og tilfreds med dig selv som du er og føler dig god nok som menneske.

Når du har lavt selvværd, kender du sikkert godt til at

 • føle du ikke er god nok
 • tænke meget over, hvad andre tænker om dig
 • føle dig dårligere end andre
 • være usikker på om du er værd at være sammen med
 • være i tvivl om du er værd at elske
 • opleve overdreven selvkritik
 • føle du ikke fortjener…

Alle mennesker kan på en dårlig dag, have tanker om ikke at være god nok. Men for nogle bliver tankerne en ”virkelighed” eller grundlæggende overbevisning, som kommer til at påvirke deres handlinger, så de skubber andre mennesker væk, selv isolerer sig eller ikke griber mulighederne for et lykkeligt.

For hvis du har en følelse af, at du ikke er værd at være sammen med, og at andre er bedre end dig, vil en naturlig og ofte ubevidst overlevelsesstrategi være at holde andre mennesker på afstand. Enten for ikke at mærke følelsen af ikke at være god nok eller, fordi du bliver usikker på dig selv, når du er sammen med andre og gerne vil skjule det.

Det er aldrig for sent at styrke dit selvværd! Hypnose er effektivt til at finde frem til årsagen til dit lave selvværd – og ændre på det.

 

Under hypnose finder vi årsagen til lavt selvværd

Når du er i hypnose hos mig, undersøger vi, hvad årsagen til dit dårlige selvværd er. For når du er i hypnose, har vi adgang til din underbevidsthed. Og den kender godt årsagen til, at du har lavt selvværd.

Måske har du selv gjort dig tanker om, hvorfor du har det sådan. Og måske ved du ikke, hvad det kommer af. Det kan også være, at du bliver overrasket over at finde ud af, hvad det stammer fra. For det er ikke sikkert årsagen er, som du tror.

Når vi har arbejdet med årsagen , lægger vi nogle nye tanker og overbevisninger om dig selv ind i din underbevidsthed. Så du kommer til at mærke den positive forandring ske af sig selv.

Og forandringen kommer indefra – fra dit underbevidste sind.så du fremadrettet får andre tanker og følelser om dig selv og automatisk kommer til at handle anderledes.

 

Er du klar til at få et bedre selvværd?

Så er du allerede på vej og har taget det første skridt.

Det er meget forskelligt, hvor mange hypnosebehandlinger du har brug for. Det afhænger bl.a. af, hvor mange ”lag” vi skal igennem og hvad årsagen er. Forløbet på 3 sessioner er en god investering i dig selv. De fleste vil oftest kunne mærke en forskel allerede efter den første session.

Min erfaring er, at hypnose er den mest effektive, nemmeste og hurtigste vej til en positiv forandring. Og jeg vil elske at hjælpe DIG!

Kontakt mig for at booke tid eller høre, hvordan jeg kan hjælpe dig. Klik nedenfor.

 

Ja tak til et bedre selvværd!

 

“Jeg føler på mange måder at jeg er roligere og mere afslappet i sociale situationer, hvilket er super dejligt. Jeg er mindre nervøs for hvad jeg siger, og når jeg har sagt noget som jeg analyserer på bagefter, tror jeg at jeg er blevet bedre til at lade det fare”

 

 

”Umiddelbart er de negative tanker om mig selv også reduceret så det er virkelig dejligt!!!! Jeg håber det bliver ved med at være sådan fremadrettet, så tusind tak!”

 

Få en AFSLAPPENDE HYPNOSE lydfil – tilmeld dig mit nyhedsbrev

Ingen spam. Og du kan altid afmelde dig igen.

 

Vil du vide mere om selvtillid?

Selvværd og selvtillid er to forskellige begreber og tilstande. Men de kan begge boostes og styrkes med hypnose!

Mens selvværd handler om det du ER, handler selvtillid om det du KAN eller det, du HAR. Læse mere her.

 

Læs om selvtillid