Få mere selvtillid med hypnose

Vil du gerne have mere selvtillid og en stærkere tro på dig selv? Så kan det være, at hypnose er vejen for dig. Hypnose er en effektiv måde til at få mere selvtillid.

 

Hvordan kan hypnose give dig mere selvtillid?

Vil du gerne have mere  selvtillid og virke mere selvsikker? Og kunne gøre alt det, du gerne vil – uden at bekymre dig om du nu også kan? Så vil jeg gerne hjælpe dig! Jeg vil først forklare dig, hvordan hypnose kan styrke din selvtillid, så du kan tro på dig selv.

Når du har selvtillid, har du tillid til, at du kan præstere noget, og du tror på dine egne evner. Det er en følelse af, at ”jeg kan, hvad jeg vil!”. Selvtillid handler om noget du HAR eller noget du KAN.

Nogle vil gerne have mere selvtillid i deres rolle som leder – altså have mere gennemslagskraft og fremtræde som en, der er troværdig og har styr på det. Andre vil gerne have mere selvtillid til at gennemføre en uddannelse eller til at fremstå mere selvsikre, når de er sammen med andre mennesker.

Uanset, i hvilken sammenhæng du gerne vil have mere selvtillid, så er hypnose en effektiv metode til at styrke din tro på dig selv.

Jeg har mange kunder, der kommer for at få styrket deres selvtillid. Det kan være selvtillid til at klare eksamen, selvtillid i deres funktion på arbejdet, selvtillid i parforholdet, selvtillid i sportslige præstationer og meget andet.

Fælles for dem er, at de oplever en større følelse af, at ”det kan jeg da godt klare!”, når de har været i hypnose. De melder ofte tilbage, at de

  • føler sig mere sikre på sig selv sammen med andre
  • har færre bekymringer
  • føler sig mere sikre på at kunne præstere og gennemføre det, de sætter sig for
  • tør sætte sig mål for fremtiden og drømme stort
  • tror på, at de kan opnå succes

Sådan kan du også få det! Jeg guider dig på vej under hypnose.

 

Når lav selvtillid bremser dig

Har du lav selvtillid, ved du nok, hvor hæmmende det kan være ikke at tro nok på sig selv. For lav selvtillid kan bremse dig i at gøre de ting, du egentlig drømmer om at gøre. Det kan være, der er et bestemt job, du gerne vil have, men tænker ”det kan jeg nok ikke klare”. Eller at du gerne vil deltage i et løb, men tænker ”jeg løber ikke hurtigt nok eller er udholdende nok”.

Og når du tænker, at du nok ikke KAN, så kan det afholde dig fra at gøre det, du gerne vil. Du får derved afskåret dig selv fra oplevelser, udfordringer og fra at leve autentisk, fordi du tror du ikke KAN. Har du for lidt selvtillid, kan du altså blive bange for at kaste dig ud i nye ting, fordi du ikke selv tror på, at du kan klare det.

Det kan også være, at du faktisk gør alt det, du gerne vil, men at du ikke har det helt godt med det og ikke føler dig tilpas i det. Måske du så tænker, at du ikke gør det godt nok eller føler nederlag, hvis du ikke lever op til dine egne forventninger. Kender du det?

Selvtilliden bliver ofte påvirket af, hvad andre siger om dine præstationer. Du oplever selvtillid, når du er god til noget – når du får ros og anerkendelse for det, du gør. Hvis du får ros fra andre for det, du gør, vil det ofte styrke din selvtillid. Hvis dine præstationer ofte bliver kritiseret af andre, kan det derimod ofte have negativ indvirkning på din egen tro på dig selv, så du tvivler mere på dig selv og måske får præstationsangst.

 

Jeg hjælper dig med at (gen)finde troen på dig selv

Når du er i hypnose, hjælper jeg dig først med at finde ud af, hvorfor du ikke tror nok på dig selv. For hvis det virkelig skal rykke med at få boostet din selvtillid, er det vigtigt, at vi arbejder med årsagen.

Og når vi har fundet årsagen til din lave eller manglende selvtillid, så ændrer vi dine overbevisninger om, at du ikke kan til at du godt kan. Så du kommer til at tro mere på dig selv og føle dig stærkere og mere sikker på dig selv.

Smart, ikke?!

Hypnose er effektivt til at bryde mønstre og gamle overbevisninger om dig selv og dine evner, så du får højere grad af selvtillid!

 

Vil du have boostet din selvtillid?

Og er du klar til at komme i hypnose?

Så er du meget velkommen til at kontakte mig her.

 

Kontakt mig og book tid

 

”Tak, har haft det rigtig godt faktisk! Har fået lyst til at løbe igen, har været med et par gange i en løbeklub og fortsætter med træning. Glæder mig til marathon. Mit arbejdsprojekt skal nok blive til noget stort! Det var SÅ fedt!”

 

 

Få en AFSLAPPENDE HYPNOSE lydfil – tilmeld dig mit nyhedsbrev

Ingen spam. Og du kan altid afmelde dig igen.

 

Vil du vide mere om selvværd?

Selvtillid kan være kompensation for et lavt selvværd, sådan at du knokler og kæmper for at blive dygtig til noget f.eks. at få en succesfuld karriere eller at gennemføre en ironman.

Men hvis det så ikke lykkes dig at gennemføre det eller blive dygtig til det, du sætter dig for, vil dit lave selvværd give dig følelsen af at være en fiasko.

Du kan godt have en høj grad af selvtillid, men et lavt selvværd.

Hvis du vil vide mere om, hvad hypnose kan gøre for dit selvværd, så læs mere her.

 

Om selvværd