Stressbehandling i København

Er du stresset? Vil du gerne opleve indre ro og finde vejen ud af stress – og tilbage til dig selv? Så kan et samtale- eller hypnoseforløb være løsningen for dig!

 

Find vejen væk fra stress

Noget af det vigtigste når du har stress er at få ro. Det kan lyde rigtig fint, men det kan være svært at finde ro, når stress hormonerne strømmer gennem din krop.

Og måske ved du ikke engang, hvad ro er for dig? Eller hvad det er, der har udløst stress tilstanden?

Nogle mennesker finder ro ved at løbe en tur, hvor de får ro i tankerne, mens andre synes det er for hårdt, krævende og stressende at løbe en tur og hellere vil ligge på sofaen eller lave havearbejde.

Så det er meget individuelt, hvordan vi finder ro, og det er vigtigt at du bliver opmærksom på, hvordan DU finder ro og kan give din hjerne en pause.

Jo længere tid du venter med at få hjælp til at finde vejen ud af stress, desto længere tid tager det at få behandlet tilstanden.

 

Stressbehandling hos mig

Jeg har gennem flere år som rådgiver i et psykologisk rådgivningscenter talt med flere hundrede mennesker, der har haft stress. Og jeg har erfaring fra min klinik i københavn med stressbehandling ved hjælp af samtale/sparring og hypnose.

Mange fortæller, at de pludselig ikke kan kende sig selv, når de har stress. At de pludselig kan begynde at græde og bryde sammen, eller blive meget vrede helt uden grund.

De fortæller, at de er kede af, at deres ændrede adfærd er begyndt at gå ud over deres omgivelser, fordi deres lunte er kort eller de ikke kan overskue selv mindre ting i deres hverdag.

Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad det er der forårsager din stress, og hvordan du kan håndtere det.

Det kan f.eks. være du ikke er så god til at sige fra og sætte grænser, at du har svært ved at prioritere din tid, eller at din indre perfektionist er på overarbejde.

Svarene findes inden i dig! Under hypnose ændrer vi de mønstre, der forhindrer dig i at finde ro. Og vi får din underbevidsthed til at samarbejde og hjælpe dig væk fra stress og tilbage til dig selv!

Udover at vi undersøger og ændrer dine indre mønstre, får din krop og dit sind lov til at slappe af og finde ro, enten under hypnose eller meditationsøvelser.

Jeg vil anbefale dig et samtaleforløb, hypnoseforløb eller en kombination af begge dele til behandling af stress. Det er svært på forhånd at sige, hvor mange gange du har brug for. Men det er vigtigt, at du er indstillet på et forløb og på at tage ansvar for dig selv.

Se priser her

Husk at spørge din arbejdsgiver, om de vil betale. Det vil de ofte gerne.

 

Hvad er stress?

Stress kan defineres som en belastningsreaktion, som kan være fysisk og psykisk og som påvirker din adfærd. Stress tilstanden opstår, når de ydre eller dine egne indre krav overstiger de ressourcer og muligheder du har til rådighed til at håndtere kravene.

Det er altid en god idé at konsultere din læge, hvis du har mistanke om, at du har stress og oplever flere af nedenstående symptomer.

 

Symptomer på stress

Fysiske symptomer:

 • indre uro
 • ondt i maven
 • hovedpine
 • træthed
 • hjertebanken
 • vægttab
 • øget sygdomstendens

Psykiske symtomer:

 • koncentrationsbesvær
 • hukommelsesbesvær
 • angst
 • manglende overskud
 • tristhed / depression

Adfærdsmæssige symptomer:

 • søvnløshed
 • aggressivitet / irritabilitet
 • nedsat præstation
 • øget sygefravær
 • let til gråd

Du kan måske genkende nogle af ovenstående symptomer hos dig selv? Og måske føler du at stress styrer dit liv?

Så er du ikke alene. Og du kan heldigvis gøre noget, så stress ikke styrer dit liv.

 

Drømmer du om et liv uden stress?

Hvis du er klar til at gøre noget ved din stress, eller har spørgsmål om stressbehandling hos mig, er du hjertelig velkommen til helt uforpligtende at kontakte mig på 28 10 47 45 eller skrive til mig i kontaktformularen. Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan også klikke nedenfor for at booke tid, hvis du allerede har besluttet dig for at få hjælp.

book tid online

 

“Jeg kan mærke en tydelig forskel på mit stress niveau efter jeg var hos dig. Særligt de første uger efter jeg var hos dig. Det fedeste var faktisk, at det forplantede sig til mit stressniveau generelt, altså til at jeg blev meget meget rolig og overskudsagtig privat med børnene også – så dejligt!!!”

 

 

Få en AFSLAPPENDE HYPNOSE lydfil – tilmeld dig mit nyhedsbrev

Ingen spam. Og du kan altid afmelde dig igen.

 

 

“Tak for en meget fin og seriøs behandling kære Janne. Du har en meget fin indlevelse og ro, og er meget omsorgsfuld. Vigtigt for mig, fordi det fik mig til at slappe af og føle mig tryg under seancen.
Jeg har efterfølgende fået mere ro og bedre overblik omkring mit tema, så tak for det. :-)”

 

Skriv til mig her

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked