Få hjælp til vredeshåndtering og slip på vreden

Få hjælp til at slippe din egen vrede og find indre fred. Eller få hjælp til at håndtere andres vrede og stå sikkert og fast i dig selv, når andre bliver vrede!

 

Når din egen vrede tager over

Får du vredesudbrud, oplever at du er ude af stand til at styre dit temperament, når du bliver vred eller fylder vreden for meget i din hverdag?

Vrede kan variere fra mindre irritation til intens vrede.

Vrede er en helt naturlig følelse og reaktion, når der er “fare” på færde. Når du reagerer med at blive vred betyder det, at du er klar til at forsvare dig og kæmpe for at “overleve”. Vrede er altså en forsvarsmekanisme, når du føler dig truet mentalt eller fysisk.

Men nogle gange kan vreden fylde så meget, at den påvirker dit forhold til omgivelserne – selvom du måske ikke ønsker det – sådan at vreden spænder ben for dig.

 

Føler dig invaderet af andres vrede?

Det kan også være, det ikke er din egen vrede der skaber problemer for dig, men at det er svært for dig at håndtere, når andre bliver vrede.

Måske har du en oplevelse af at føle dig invaderet og overrumplet af andres vrede?

Får du ondt i maven og har svært ved at sige fra, når andre bliver vrede?

Det kan være du bliver bange for andres vrede eller føler sig krænket af andres vrede.

Det kan jeg hjælpe dig med at ændre!

 

Få hjælp med hypnose

Uanset om du ønsker hjælp til at slippe din egen vrede eller ønsker hjælp til at håndtere andres vrede og stå sikkert i dig selv, så kan hypnose hjælpe dig!

Vi finder årsagen til vreden eller årsagen til at du ikke bryder dig om andres vrede, og så ændrer vi følelsen, så du fremover kan tillade dig selv at reagere mere afslappet og roligt.

Vil du vide, hvad behandlingen koster?

 

Klik for at se priser

 

Er du klar til at få hjælp til at håndtere vrede?

 

Kontakt mig for at booke tid

 

“Hej Janne!

Jeg lovede jo at vende tilbage. Jeg synes jeg har haft ret god effekt af hypnosen sidst. Jeg har ikke den samme knude i maven længere. Jeg drømte om ham et par dage efter, og så gik det ligesom stille væk. Jeg føler heller ikke helt den samme vrede, så det har absolut virket”

 

Kvinde der er vred mens hun kører bil

 

Få en AFSLAPPENDE HYPNOSE lydfil – tilmeld dig mit nyhedsbrev

Ingen spam. Og du kan altid afmelde dig igen.