Eksamensnervøsitet – hjælp!

Når eksamensnervøsitet gør eksamen uoverskuelig

eksamensnervøsitet

Eksamensangst kan gøre det nærmest uoverskueligt og overoverkommeligt at gå til eksamen, fordi nervøsiteten måske påvirker dig lang tid før eksamen og dræner for energi længe efter selve presset om præstation er overstået. Det kan være du selv kender det?

Det er i øjeblikket tiden, hvor mange studerende er ved at gøre sig klar til at gå til eksamen. Tidspunktet er kommet, hvor det du har lært skal afprøves, testes og vurderes til prøver og eksaminer. Og så overvældes du – af nervøsitet!

Det behøver ikke at være sådan!

Hvordan opleves eksamensangst?

Flere af mine kunder kommer til mig pga. eksamensangst.

Mine kunder beskriver at de har svært ved at sove op til eksamen, har koncentrationsbesvær,hjertebanken, svedige hænder, knude i maven, bliver røde i hovedet og ikke får sagt det de gerne vil under eksamen.

De har bekymringer om ikke at klare det godt nok, at det bliver pinligt, og at andre tænker dårligt om dem. De oplever at de begynder at græde under eksamen eller at de pludselig ikke kan huske stoffet og at “klappen går ned”.

Og det sker helt automatisk, helt af sig selv og uden for deres kontrol!

Sådan hjælper hypnose

De studerende der kommer i hypnose hos mig, kommer med et ønske om at slippe af med angsten og blive fri for den. Deres ønske er at kunne sove godt inden eksamen og gå til eksamen med ro indeni.

Når mine kunder er i hypnose undersøger vi årsagen til eksamensangsten. Det viser sig ofte under hypnosen, at det er forholdsvis banale oplevelser og erfaringer tidligere i livet, der udløser de ubehagelige symptomer måske bare ved tanken om eksamen, eller mens de er i situationen.

Det vi gør er, at vi ændrer den oplevelse af frygt, der er koblet på den tidligere oplevelse. Når vedkommende har sluppet frygten fri, skaber vi en ny mere positiv oplevelse i fremtidige eksamenssituationer.

Hypnose giver ro

Mine kunder melder efterfølgende tilbage, at de føler sig mere fri, rolige indeni og med ro i kroppen. De føler sig mere afslappede under eksamen og oplever det som er en ubeskrivelig lettelse af slippe af med angsten og nervøsiteten og kunne være mere tilstede under eksamen og sige det, de gerne vil.

Hvad er din strategi? Bekæmper du nervøsiteten? Lader du dig styre af angsten? Byder du angsten velkommen? Eller slipper du den?

Vil du også gerne slippe din eksamensangst? Og kunne gå til eksamen med ro inden i, selvtillid og tillid til at du kan håndtere situationen? Vil du i hypnose?

Så kan du kontakte mig på janne@amazing-mind.dk eller på tlf. 28 10 47 45 🙂

Læs mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med eksamensangst her

Læs mere her

 

Kærlige forårshilsner

Janne