Præstationsoptimering

Vil du gerne optimere dine sportslige eller kreative præstationer? Vil du styrke og fremhæve dine talenter og kvaliteter? Og åbne op for dit fulde potentiale, så du kan blive den bedste og sande udgave af dig selv? Så er hypnose en mulighed for dig.

 

Præstationsoptimerende hypnose

De fleste af os vil gerne præstere bedst muligt i det vi brænder for. De fleste kender også følelsen af flow, når det går godt.

Følelsen af at ”det bare kører”, uden at det føles særlig anstrengende. Og når vi har denne følelse af flow og lethed, elsker vi ofte også det vi laver endnu højere.

Præstationsoptimerende hypnose er særlig relevant for sportsfolk, musikere, sangere, skuespillere, sangskrivere, forfattere og andre, der gerne vil forbedre deres præstation.

 

Rytteren der er blevet smidt af hesten, skal bogstavelig talt op på hesten igen.

Svømmeren der bliver utryg ved at være i vand har brug for hjælp til at føle sig tryg i vandet.

Sangeren eller skuespilleren, der er nervøs for at gå på scenen, skal hjælpes til at være mere afslappet og måske ligefrem glæde sig til at skulle på scenen.

Forfatteren eller sangskriveren, der har fået skriveblokering kan hjælpes til at åbne op for kreativiteten og nye idéer.

Håndboldpilleren, der har mistet troen på sig selv, skal have styrket selvtilliden.

 

Sindet blokerer for præstationen

Det sker ofte, at vores eget sind begrænser vores fulde udfoldelse – nogle gange uden at vi er bevidste om det.

Begrænsende overbevisninger i vores sind kan få os til at præstere dårligere, end vi er skabt til, fordi de blokerer for flowet.

Så det er muligt at øge og styrke dine præstationer ved at arbejde med dit bevidste og underbevidste sind.

Og din egen oplevelse af dine kvaliteter og talenter og hvad du er i stand til at præstere vil forstærkes.

 

Præstationsoptimerende teknikker

Når vi arbejder med præstationsfremmende teknikker i hypnose, er der primært to måder at forbedre en persons præstation på.

Den ene er ved at eliminere de følelser og tanker, der blokerer for at personen kan yde sin optimale præstation. Det vil ofte være gamle indlæringer fra tidligere oplevelser i livet, der skal ryddes op i. Det gør ikke noget, hvis du ikke selv ved hvilke begrænsende indlæringer du har med dig.

Den anden måde er ved at åbne mere op for personens kreative, fysiske, intelligente og sande potentiale. Det er ligesom at lægge nye, mere effektfulde programmer ind på en computer, for at den kan yde sit bedste og gøre det, vi vil have den til at gøre.

Det er forskelligt fra person til person, hvilke teknikker der er mest virksomme at bruge. Når jeg arbejder med præstationsoptimering, finder vi i fællesskab frem til hvad DU har brug for og anvender oftest en kombination af flere teknikker.

Først fjerner vi noget gammelt og derefter lægger vi noget nyt og bedre ind i din underbevidsthed.

Det vigtigste er, at vi får åbnet op for dit fulde potentiale, så du kan udfolde dine talenter, øge dine præstationer og elske det du laver.

 

Åbn op for dit fulde potentiale

Hvis du allerede har besluttet dig for at optimere dine præstationer eller hvis du har spørgsmål, kan du kontakte mig her.

Kontakt mig her

Du kan også selv booke tid til hypnose her.

BOOK TID ONLINE

 

 

Mand på bjergtop har succes med præstation

 

 

”Tak, har haft det rigtig godt faktisk! Har fået lyst til at løbe igen, har været med et par gange i en løbeklub og fortsætter med træning. Glæder mig til marathon. Mit arbejdsprojekt skal nok blive til noget stort! Det var SÅ fedt!”

 

 

Jeg var meget mere rolig efter hypnosen. Jeg glædede mig faktisk helt til at skulle på scenen og var slet ikke nervøs mere. Uroen i min krop var væk! Så jeg var spændt på den gode måde, som vi talte om. Jeg er bare så glad.

 

 

Præstationsoptimering for:

Sportsfolk

Atleter

Musikere

Sangere

Skuespillere

Sangskrivere

Forfattere

Kunstnere