Hypnose mod sukkertrang

Vil du gerne slippe sukkertrangen? Jeg kan hjælpe dig med at fjerne sukkertrangen, så du slipper for at kæmpe mod den!

 

Hypnose kan hjælpe dig til at slippe sukkertrangen!

Hvis du oplever, at trangen til sukker styrer dig, så du spiser mere slik, kage, chokolade og andre søde sager, end du egentlig vil, så kan jeg hjælpe dig til at tage kontrollen tilbage.

Når du er sukkerafhængig har du mistet kontrollen over sukkeret. Det kan godt være, du altid har haft en sød tand. Men det kan være, det er værre i nogle perioder eller i bestemte situationer, f.eks. når du er alene, lige har fået fri fra arbejde eller er ked af det.

Hypnose er effektivt mod sukkertrang!

Under hypnose undersøger vi årsagen til din sukkertrang og det, der gør det svært for dig at lade sukkeret være. Når du har fået bearbejdet det, vil du opleve, at sukkertrangen forsvinder helt af sig selv.

Måske har du flere gange besluttet dig for at nu er det slut med slik og søde sager. Og så alligevel dukker trangen op og er uimodståelig. Så du bare lige skal have en lille pose slik – eller ok så måske bare to poser. Og bare spise lidt af det. Og så ender du alligevel med at spise det hele, fordi du ikke kan stoppe, før der ikke er mere tilbage.

Jeg vil hjælpe dig med at fjerne din sukkerafhængighed, så det er dig der er i kontrol.

 

Er du klar til at gøre noget ved din sukkertrang?

 

Kontakt mig for at få at bestille tid

 

“Hej Janne. Tak for sidst. Siden hypnosen har jeg haft mindre sukkertrang. Har faktisk ikke spist søde sager, når jeg har været alene. Så nu gælder det om at holde fast”

 

Kager, chokolade og andre søde sager