Hypnose til vægttab – få hjælp til overvægt og overspisning

Kæmper du med overvægt? Eller oplever du, at det er en kamp at spise sundt, moderate mængder og tabe dig? Hypnose er en effektiv løsning til vægttab, når kampen mod maden er for svær. Jeg kan hjælpe dig til en sundere, lettere og slankere livsstil. Og det er nemmere, end du tror!

 

 

Hypnose gør vægttab lettere

Kunne du godt tænke dig at slippe for at kæmpe mod maden og den evige dårlige samvittighed? At slippe for at dine tanker kredser om mad, og hvornår du skal spise næste måltid? Så læs med her, hvor jeg fortæller dig, at med hypnose behøver det faktisk ikke at være svært at tabe sig og leve sundt.

Mine kunder melder tilbage, at det faktisk er let at ændre livsstil og kostvaner – meget lettere, end de troede, før de var i hypnose. De oplever, at hypnosen ændrer deres vaner mht. mad og bliver overraskede over, hvor effektivt det virker. De fortæller, at de automatisk

  • Får lyst til at spise sundere og flere grøntsager
  • Spiser mindre mængder mad – mindre portioner og færre måltider
  • Får et mere afbalanceret forhold til mad
  • Tænker mindre på mad
  • Får mere energi
  • Oplever hurtigt vægttab
  • Bliver gladere for sig selv og sin krop

Lyder det for godt til at være sandt? Den er altså god nok!

Og når jeg hører om, hvor frustrerende det kan være gerne at ville tabe sig, og så er det bare så svært, så kan jeg godt forstå, hvis du er lidt skeptisk, når jeg siger, det kan være let med hypnose.

Vægttab er et emne rigtig mange mennesker kæmper med. Og når det er svært, kan det ofte blive en ond cirkel, hvor du bebrejder dig selv, at det ikke lykkes. Og jo mere du kritiserer dig selv, desto sværere bliver det at ændre kostvanerne og opnå vægttabet.

Men hvad nu, hvis jeg fortæller dig, at overspisning eller at spise for meget usundt er en indlæring, der kan fjernes igen? Så bliver det interessant, ikke?!. Og jeg kommer tilbage til det om lidt.

 

Overspiser du eller spiser du for usundt?

De fleste ved godt selv, at de spiser for meget eller spiser for usundt. Og det kræver mod at indrømme det. For de fleste af dem, der kommer hos mig, er flove over sig selv – flove over, at de ikke bare kan styre det med maden. Mange spiser helst alene, for at andre ikke skal se, hvad eller hvor meget de spiser.

Når du nu er havnet her hos mig, så har du sikkert også erkendt din overspisning eller usunde livsstil. Så ros dig selv for det. For det er super sejt! Og det er det første skridt mod vægttab og ændring af livsstil.

De fleste ved egentlig godt, hvad der er sund at spise, eller hvilken størrelse portion af mad, der er en “normal” eller rimelig portion. Men de oplever, at det er en opslidende kamp at skære ned på fødeindtaget, spise grøntsager og undgå fedende fødevarer. Derfor har de svært ved at tabe sig og tager i stedet på i vægt. Og det kan synes helt uoverskueligt at nå målet med at slanke sig.

Det kan være, du kender det med, at du bare liiige skal have en ekstra portion, endnu et mellemmåltid eller en pose chips (eller to). Og så melder den dårlige samvittighed sig bagefter, og du skælder dig selv ud over, at du ikke kunne styre det.

Det kan være, at du simpelthen ikke mærke fornemmelsen mæthed og derfor spiser mere, end din krop har brug for. Det kan også være, at du får spist så meget, at du bliver dårlig, får kvalme, føler dig tung og drænet for energi bagefter.

Jeg vil gerne hjælpe dig!

 

Kontakt mig for at bestille tid

 

Hypnose mod overspisning ændrer følelser

Overspisning er ofte koblet til følelser fra tidligere oplevelser og erfaringer. Det kan være ubehagelige følelser der skal dulmes eller positive følelser som glæde, hygge, der bliver fremhævet, når du spiser.

Mine kunder bliver ofte overraskede over at opdage, hvad årsagen til overspisning eller den usunde livsstil er. For mange handler det om oplevelser, der kan virke banale, hvis du oplevede det som voksen. Men oplevelsen har gjort stort indtryk, hvis det skete, da du var barn.

Nogle opdager, at den første oplevelse, der har skabt en uheldig indlæring om mad har handlet om, at de skulle vente på at få aftensmad. Eller at de ikke måtte få en is. Eller at de har fået at vide, de skulle spise noget, de virkelig ikke kunne lide, eller at stemningen ved måltiderne har været dårlig. Det kan måske lyde underligt, at sådanne oplevelser kan have betydning for dit forhold til mad senere hen. Men det ser jeg tit, at de har. Underbevidstheden husker oplevelserne og hjælper dig med at udvikle nogle ”overlevelsesstrategier”. Det er bare ikke altid strategierne er hensigtsmæssige senere i livet.

Det er ikke sikkert du ved, hvilke følelser der er årsag til overspisningen. Men det hjælper jeg dig med at undersøge under hypnosen, så vi kan fjerne koblingen mellem følelserne og maden.

Du har formentlig prøvet alle mulige forskellige slankekure, pulverkure og diæter for at slanke dig. Og de har alle slået fejl. Måske har du følt dig som en fiasko og tænkt, at det er fordi, du ikke har nok rygrad eller ikke er god nok. STOP!

Det er IKKE dig, der er noget galt med.

Men din underbevidsthed modarbejder dine forsøg på at spise mindre og modarbejder dit vægttab, fordi du har nogle gamle indlæringer, der ikke er blevet fjernet. Og det kan jeg hjælpe dig med at ændre.

Med hypnose behøver du ikke flere nederlag og fejlslående slankekure.

 

Få din underbevidsthed til at samarbejde om vægttab

Du skal se overspisning og det, at det er svært at ændre kostvaner som en indlæring, du har fået på et tidspunkt i dit liv. Og indlæringer kan ændres. Så med hypnose bliver et succesfuldt vægttab endnu en ting, du engang ikke kunne, men som du lige pludselig lærer og får succes med.

Tænk på hvor mange andre ting i dit liv du engang ikke kunne, men som du har lært alligevel.

Uanset hvilke følelser, der styrer spisningen kan jeg hjælpe dig med at fjerne den forbindelse, der er mellem følelserne og maden.

Jeg hjælper dig med at få din underbevidsthed til at samarbejde med dig om at spise mindre, spise sundere og sætte gang i forbrændingen, så du bliver en lettere, gladere og slankere udgave af dig selv – og kan være stolt af dig selv!

 

Er du klar til at ændre dine spisevaner?

Jeg tilbyder hypnose til vægttab i København, og jeg vil glæde mig til at hjælpe dig. Min erfaring er, at hypnose er en effektiv og hurtig vej til varigt vægttab.

Du er meget velkommen til at kontakte mig her og høre, hvordan jeg kan hjælpe dig eller booke tid til hypnose.

Kontakt mig her

 

” Hej Janne. Det er nu halvanden uge siden jeg var hos dig og det er gået SÅ godt. Det har været så underligt at mærke ændringerne der er sket, uden jeg tænker over det.

Jeg står og laver salat til frokost og der er nu altid grønt med til aftensmaden og igen det er helt uden at tænke over det, det sker bare automatisk.

Mæthedsfornemmelsen kommer hurtigere og når jeg mærker sult imellem måltiderne, får jeg lyst til et æble.

Den kamp der hele tiden var i mit hoved om at skulle spise sundt og ikke usundt er væk, det er en kæmpe lettelse.

Jeg er så glad for jeg gjorde det, tusinde tak for hjælpen :-)”

 

“Jeg har haft en rigtig travl periode med flere aktiviteter hvor jeg normalt falder i og spiser for meget. MEN….det har jeg ikke gjort denne gang 🙂 Jeg er faktisk gået næsten 3 kg ned i vægt siden vores session. Så jeg har det fantastisk, og har en oplevelse af at det er lykkes mig at tage kontrollen tilbage.

Det er virkelig fedt at have taget kontrollen igen og føle sig motiveret! Jeg tænker at tage kontakt til dig igen, hvis det bliver “vanskeligt” og hvis der er behov for en reminder.
Stort tak for denne gang!”

 

Få en AFSLAPPENDE HYPNOSE lydfil – tilmeld dig mit nyhedsbrev

Ingen spam. Og du kan altid afmelde dig igen.

 

Hypnose vægttab - nemt og effektivt

 

Erfaringer med vægttab og hypnose

Vil du gerne læse mere om, hvordan andre kunder har fået hjælp med hypnose?

Nogle af de kunder, der har fået hypnose til vægttab har delt deres erfaringer, oplevelser og resultater med hypnosen. Læs mere om, hvordan det er er gået dem.

 

Erfaringer med vægttab

 

Hvor mange sessioner?

Jeg vil anbefale dig et forløb på 3 hypnose sessioner. For de fleste vil det være tilstrækkeligt til at opnå ændrede spisevaner og vægttab. Enkelte kan have behov for flere sessioner.

Hvis du vil se priser for hypnose kan du klikke her.

Priser