Hypnose mod afhængighed

Hypnose kan afhjælpe afhængighed af f.eks. alkohol, mad, cigaretter og rygning, nikotintyggegummi, sukker, arbejde, brug af mobil, sociale medier, shopping, sex, spil, kærlighed eller sport.

Derudover kan dårlige vaner som neglebidning, bekymring, trøste- og overspisning afhjælpes.


Når trangen og afhængigheden styrer dig

De fleste af os har i en eller anden grad oplevet at være afhængige af noget eller have uhensigtsmæssige vaner. Dvs. vi gør noget og udfører en handling som et – ofte ubevidst – forsøg på at kontrollere vores følelser.

Men nogle gange ender afhængigheden eller vanen med at tage styringen i stedet.

Afhængighed og uhensigtsmæssige vaner er en form for ubalance, der har brug for at blive rettet op eller få noget opmærksomhed frem for noget, der skal kontrolleres eller holdes nede.

Ved at se afhængighed på denne måde, bliver vejen til at slippe afhængigheden eller vanen ikke blot lettere, men også mere indsigtsfuld og kærlig.

Det bliver også muligt at få et dybere og mere accepterende forhold til dig selv og til andre.


Afhængigheden har en funktion – den kompenserer

Når trangen/afhængigheden/vanen presser sig på, er det fordi den prøver at fortælle dig noget. Den kompenserer for det, som du dybest set længes efter.

Og den forsøger at fortælle dig, at der netop er noget du har brug for.

Måske kan det, du inderst inde har brug for, være ro, tryghed, kærlighed til dig selv, dyb fred i dig selv, accept, mærke at du har et valg, handlekraft, mod, sige fra osv.


Skab indre balance

Forsøget på at kontrollere afhængigheden eller vanen og kampen for at holde trangen nede vil aldrig rette op på ubalancen eller give dig den varige forandring, du ønsker.

Tværtimod, er der større risiko for, at det bliver værre eller der opstår en ny vane eller afhængighed. Og følelsen af at være en fiasko vil forstærke trangen.

Vejen til den varige forandring er at åbne op for det, der er skjult, at transformere mørke til lys og skabe indre balance.

Når du er i hypnose, udforsker vi sammen, hvad afhængigheden/ trangen/ vanen kompenserer for, og hvad du i virkeligheden har brug for.

Derved er det lettere for dig at slippe afhængigheden, give dig selv det du har brug for og føle dig som et mere helt menneske med frihed til selv at vælge.

Vil du slippe afhængigheden – én gang for alle?


BOOK TID HER


“Hej Janne. Det er nu halvanden uge siden jeg var hos dig og det er gået SÅ godt. Det har været så underligt at mærke ændringerne der er sket, uden jeg tænker over det. Jeg står og laver salat til frokost og der er nu altid grønt med til aftensmaden og igen det er helt uden at tænke over det, det sker bare automatisk. Mæthedsfornemmelsen kommer hurtigere og når jeg mærker sult imellem måltiderne, får jeg lyst til et æble. Den kamp der hele tiden var i mit hoved om at skulle spise sundt og ikke usundt er væk, det er en kæmpe lettelse. Jeg er så glad for jeg gjorde det, tusinde tak for hjælpen. Jeg glæder mig til næste gang jeg kommer og flyskrækken skal væk.”