Hypnose mod eksamensangst

Få hjælp til at slippe din eksamensskræk med hypnose – og få mere ro omkring eksamen!

 

Præstation og vurdering

Eksamensangst har ofte at gøre med at være bange for at blive vurderet, angst for ikke at være god nok, angst for at blive til grin, ydmyget og latterliggjort eller angst for ikke at kunne præstere.

Det kan være angst for ikke at leve op til andres forventninger, frygt for ikke at få mulighed for at gennemføre den ønskede uddannelse eller angst for at blive angst i selve eksamenssituationen – altså angsten for angsten.

Det er ikke sikkert du er bevidst om, hvad det er du er bange for og hvad der udløser symptomerne i forbindelse med eksamen.

 

Hvordan opleves eksamensangst?

Oftest er symptomerne på eksamensangst bl.a.:

  • hjertebanken
  • øget svedtendens
  • rødme i ansigtet
  • kvalme
  • svimmelhed
  • ondt i maven

 

Uden for din bevidste kontrol

Kroppen reagerer automatisk på, at du ved du skal til eksamen ved at angsten og frygten bliver trigget. Du har sikkert oplevet at kroppens reaktion føles udenfor din kontrol, og ligemeget hvor gerne du vil styre det, så kan det være svært at få kroppen til at falde til ro.

Hvis du kender til at have eksamensangst, kan du sikkert mærke uro i kroppen allerede nu bare ved tanken om eksamen – er det ikke rigtigt?

For nogle bliver nervøsiteten så slem, at deres resultat til eksamen bliver ringere, eller at de helt undgår uddannelser, hvor der er krav om at gennemføre eksaminer.

Det giver derfor god mening at gøre noget ved din eksamensskræk, så du får en god oplevelse med eksamen og opnår det bedst mulige resultat.

Hypnose er utrolig effektivt til at undersøge og ændre de gamle overbevisninger, der gør at din underbevidsthed reagerer automatisk med uro og nervøsitet.

Når de tidligere overbevisninger er ændret og gamle reaktionsmønstre er fjernet, lagrer vi nye, bedre og mere positive mønstre i dit underbevidste sind, så du får mulighed for at gå til eksamen med ro indeni og kan opnå en følelse af at være mere i kontrol i situationen.

1-3 hypnose behandlinger vil oftest være tilstrækkeligt til at blive fri af eksamensangst.

For at se priser for behandling klik her

Se priser HER

 

“Jeg synes umiddelbart det er blevet meget bedre! Jeg har sovet og været i stand til at spise morgenmad! Så der er sket en klar forbedring på det punkt! Har ikke haft kvalme og hjertebanken i samme grad som før .. Kun almindelig nervøsitet. Så jeg er tilfreds og taknemmelig!”

Ung pige nervøs for eksamen på grund af eksamensangst

 

Vil du være fri for din eksamensangst?

Så skriv til mig og book en tid til hypnose!

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked