Fobier, frygt og skræk – få hjælp med hypnose

Har du brug for hjælp til at komme af med en fobi som f.eks. nåleskræk, tandlægeskræk, sceneskræk, vandskræk, højdeskræk, edderkoppefobi, klaustrofobi, angst for at køre bil eller angst for fyrværkeri? Så er hypnose effektivt til at fjerne alle former for fobier, frygt og skræk så du kan føle dig fri!

 

Slip af med fobier med hypnose

Hvis du har en fobi eller skræk du gerne vil slippe af med, så kan hypnose vejen for dig!

Fobier og forskellige former for skræk er oftest meget let at behandle med hypnose.

Du har fået en indlæring på et tidspunkt, hvor kroppen har reageret med at gøre dig bange og utryg. Og den følelse og fornemmelse i kroppen er blevet koblet til det, du er bange for. Det kan være f.eks. højder, køre bil, vand, nåle, tandlæger, små rum, mus, edderkopper, slanger, hunde, sluge piller, mørke, flyve, stå på en scene.

Reaktionen har formentlig haft en funktion på et tidspunkt med at beskytte dig fra noget ubehageligt – oftest en oplevelse da du var barn.

Men det er ikke sikkert, at din underbevidsthed helt har forstået, at du ikke har brug for den beskyttelse mere. Eller at den kunne beskytte dig på en anden måde.

Det viser sig ofte, at den udløsende oplevelse er forholdsvis banal. Men så er der igennem tiden blevet lagt flere lag af følelser på, som gør at du reagerer kraftigt på det du har fobi for.

De følelser kan vi ændre med hypnose, så fobien fjernes og du bliver fri!

Det tager oftest 1-3 behandlinger at blive fri for en fobi.

Er du klar til at komme i hypnose?

Kontakt mig for at booke tid!

 

“Det går rigtig godt med bil igen. Jeg kan mærke en tydelig forskel på mit stress niveau efter jeg var hos dig. Særligt de første uger efter jeg var hos dig. Det fedeste var faktisk, at det forplantede sig til mit stressniveau generelt, altså til at jeg blev meget meget rolig og overskudsagtig privat med børnene også – så dejligt!!! Jeg tænker at det kunne være fedt at booke en opfølgende hypnose session med fokus på at nedbringe mit stress niveau generelt”

Bliv fri af fobier med hypnose