Social angst behandling med hypnose

Vil du gerne føle dig mere selvsikker, når du er sammen med andre mennesker? Og være mere ligeglad med, hvordan andre opfatter dig, og hvad andre tænker om dig? Jeg kan hjælpe dig. Hypnose er effektivt til behandling af social angst!

 

Hvordan opleves social angst og usikkerhed?

Har du det sådan, når du er sammen med andre at du:

  • Tænker meget over hvad andre tænker om dig?
  • Ikke ved hvad du skal sige?
  • Er i tvivl om hvordan du “bør” være?
  • Føler du ikke passer ind og føler dig forkert?
  • Er bange for at sige noget forkert?
  • Er bange for at blive til grin?
  • Er bekymret for om du kommer til at rødme?
  • Bliver nervøs og usikker på dig selv?

Når du har social fobi, kan det være at du føler dig tryg med de mennesker der er tæt på dig, som din kæreste, familie og venner, men at du oplever flere af ovenstående punkter, når du er sammen med mange mennesker på en gang eller med nogle du ikke kender så godt.

Så er du ikke alene!

 

Bliver du udmattet af at være sammen med andre?

For nogle der oplever usikkerhed og nervøsitet i samværet med andre, kan det være så invaliderende, at det bliver social angst. Mange oplever, at de helt trækker fra sociale sammenhænge, fordi det bliver for anstrengende.

Det kan kræve meget energi at være sammen med andre og du føler dig måske udmattet både mens du er sammen med andre og bagefter.

Mange oplever, at de ikke helt er sig selv sammen med andre og ikke får sagt det, de gerne ville.

Det kan være du egentlig gerne ville møde nye mennesker, og lære nye mennesker at kende. Men måske ved du ikke helt, hvordan du skal håndtere det, fordi du bliver usikker på dig selv.

Hypnose kan hjælpe dig til at føle dig mere sikker på dig selv sammen med andre, så du føler dig mere afslappet socialt og kan hvile i dig selv!

 

Vil du gerne føle dig mere afslappet socialt?

Så er hypnose måske noget for dig!

Jeg vil anbefale dig et forløb på 3 hypnose sessioner i første omgang, så vi kan komme i dybden med årsagerne til, at du har social angst.  På den måde kan vi sammen skabe de bedst mulige forandringer, så du kan føle dig mere fri.

Hvis du allerede har besluttet dig for at slippe af med din sociale angst eller hvis du har spørgsmål, kan du kontakte mig her.

Kontakt mig her

Du kan også selv booke tid til hypnose her.

BOOK TID ONLINE

“Jeg føler på mange måder at jeg er roligere og mere afslappet i sociale situationer, hvilket er super dejligt. Jeg er mindre nervøs for hvad jeg siger, og når jeg har sagt noget som jeg analyserer på bagefter, tror jeg at jeg er blevet bedre til at lade det fare”

 

 

Hvad koster et forløb?

Du kan se priser ved at klikke nedenfor.

Se priser for hypnose