Hypnose mod flyskræk

Frygten for at flyve kan begrænse dig i at rejse ud og opleve verden. Eller den kan gøre dig helt udmattet efter flyveturen, fordi din krop er i top alarmberedskab over længere tid. Nogle vælger drømmejobbet med rejseaktivitet fra, simpelthen fordi de er bange for at flyve og bliver helt angst ved tanken om at sidde i et fly. Men det behøver ikke at være sådan. Hypnoterapi kan hjælpe dig til at blive fri af flyskræk og være afslappet under flyveturen.


Overvejer du hypnose mod flyskræk?

Kunne du godt tænke dig at slippe for at nervøsitet, anspændthed, panik og katastrofetanker, når du skal ud at flyve? Og kunne slappe af under flyveturen og ligefrem nyde turen? Læs mere om, hvordan hypnose kan afhjælpe flyskræk.

Jeg har mange kunder, der kommer for at få hjælp til flyskræk – også kaldet aerofobi. Fælles for dem er, at det ikke er nogen fornøjelse at rejse, hvis de skal flyve til rejsemålet. De fortæller, at deres oplevelser med at flyve er helt anderledes, efter de har været i hypnose. De oplever, at de

  • føler sig rolige og afslappede under hele flyveturen
  • har lang mere overskud når de sidder i flyet
  • ikke har problemer med at flyve
  • er rolige under turbulens
  • kan nyde ferien uden at bekymre sig om flyveturen hjem
  • kan droppe ”ritualer” når de går ind i flyet

Måske vil du også gerne have det sådan. For hvis du har flyskræk, ved du nok godt, hvor begrænsende det kan være, når frygten for at flyve tager over. Men med hypnose kan du føle dig mere fri til at flyve lige hvorhen du gerne vil.


Under hypnose finder vi årsagen til din flyskræk

Nogle mennesker har altid været bange for at flyve, mens andre får flyskræk senere i livet. Det er ikke sikkert, du selv ved, hvornår flyskrækken er opstået eller, hvad der har udløst den. Det kan også være du selv har en idé om, hvorfor du får angst, når du skal flyve.

Din underbevidsthed ved godt, hvad årsagen til din flyskræk er, og hvornår den er startet. Så når du er i hypnose hos mig, undersøger vi begge dele, sådan at jeg kan hjælpe dig med at slippe din flyskræk.

Og hvis du tænker, at du ikke har nogen som helst anelse om, hvorfor du har flyskræk, så skal du ikke bekymre dig om det. Jeg guider dit underbevidste sind til at hente informationerne frem under hypnosen. Og det kan være, du bliver overrasket over at opdage, hvad årsagen egentlig er.


Hvad flyskræk egentlig handler om

Årsagen til flyskræk har ikke altid noget med fly at gøre. Det kan handle om alt muligt andet f.eks. frygt for at slippe kontrol, dødsangst, højdeskræk, klaustrofobi eller noget helt andet.

Det er ofte forholdsvise banale oplevelser, der har givet en indlæring, som frygten for at flyve så har koblet sig på. Og det er ofte oplevelser tidligt i livet, der er årsagen.

Hvis du var barn da indlæringen fandt sted, kan oplevelserne have gjort stort indtryk, fordi du dengang ikke havde samme viden som nu om, f.eks. hvordan du skal håndtere forskellige udfordringer.

Hvis du derimod oplevede samme oplevelse i dit voksenliv, ville det formentlig ikke give dig flyskræk, fordi du har en anden viden om dig selv, dine egne evner og verden.

For helt at slippe din flyskræk eller få den ned på et absolut tåleligt niveau, er det vigtigt at finde årsagen og ændre de følelser, der er koblet på. Og det er den måde, jeg arbejder med hypnose på. Vi kommer ind til kernen af problemet til din flyskræk, fjerner gamle overbevisninger om flyvning og lagrer nye positive, behagelige reaktionsmønstre i din underbevidsthed.


Uro og nervøsitet under start, landing eller turbulens

Måske ved du allerede godt, at det er langt mere sikkert at flyve, end f.eks. at køre bil eller på anden måde bevæge sig i trafikken.

Og alligevel reagerer kroppen med uro, du holder godt fast i armlænet, hjertet banker og sveden pipler frem, mens tankerne kredser om, hvilke katastrofer der kan ske under flyveturen.

Nogle får uro i kroppen og bliver bange bare ved tanken om at flyve. Andre mærker flyskrækken, når de kommer ud i lufthavnen. Hos mange bliver flyangsten ”trigget” ved enten start eller landing, hvis der er turbulens under flyveturen eller hvis der er lyde fra motoren eller lignende. Det er meget forskelligt, hvornår man mærker flyskrækken.

Nogle føler sig nødsaget til at lave ”ritualer” som f.eks. at checke nødudgange, bede fadervor eller se hvem kaptajnen er, inden de går ind i flyet. Og hvis de ikke når det eller har mulighed for det, kan det være helt katastrofalt for, hvordan de har det under flyveturen.

Uanset, hvordan du oplever flyskræk, kan hypnose hjælpe dig til at føle dig mere afslappet og i kontrol over tankerne og kroppens reaktioner.

Det kan være du helt afholder dig fra at flyve, eller kun flyver i yderste nødstilfælde. Men måske er der nogle steder, du i virkeligheden gerne ville rejse hen – hvis du kunne.

Vil det ikke være helt fantastisk, hvis du kan flyve hvorhen du vil – og samtidig være fri for bekymringer?


Jeg tilbyder hypnose mod flyskræk i København

Min erfaring er, at hypnose er utrolig effektivt til at oplevelsen af at flyve, så du kan blive klar til rejser og nye eventyr. Det er hurtigt og nemt, fordi vi skyder genvej gennem underbevistheden.


BOOK TID HER

“Hej Janne

Så er weekendens flyvetur til London overstået og det gik over al forventning. Jeg havde overskud og havde en indre stemme der hele tiden sagde “der er lyde – du er rolig, mange mennesker – du er rolig osv. Det var en hel fornøjelse at kunne slappe af og være der for mine børn, så de ikke var nervøse for flyturen. Jeg kommer nok aldrig til at elske at flyve, men bare det at det ikke var et problem for mig men bare et transportmiddel var fantastisk.

Endnu engang, tusinde tak for din hjælp :-)”


Bliver du også bange når du skal flyve eller bare ser et fly? Hypnose mod flyskræk kan være løsningen