Hypnoterapi sessioner

Jeg tilbyder individuelle hypnoterapi sessioner som hjælp til selvhjælp, indsigt og personlig udvikling. Du har allerede de ressourcer, du har brug for, indeni. Men der kan være noget, der blokerer for at de kan folde sig ud.

Under hypnose kan du finde ind til kernen af dine blokeringer og udfordringer og opdage dine egne ressourcer, så du kan manifestere det, du drømmer om.


Truth is not something outside to be discovered, it is something inside to be realized”  – Osho


Pris

1200 kr. pr. session op til 1½ time.

Nogle har brug for én enkelt session, mens andre vælger et forløb over flere sessioner som led i en transformerende proces.


Betaling

Du kan betale med MobilePay til 96642, kontant eller via bankoverførsel til reg. nr. 2253 kontonr. 0749569417.

Afbud gives senest 24 timer før aftalt tid. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales det fulde beløb.


Værd at vide

Husk enten at slukke helt for din mobil eller sætte den på flytilstand under sessionen, så den ikke brummer, bipper eller ringer og derved forstyrrer din opmærksomhed undervejs.


BOOK TID HER

Metode

Du guides meget roligt, blidt og behageligt ind i hypnosetilstanden, som giver dig adgang til din underbevidsthed – eller sjæl / dit højere selv / den højere bevidsthed / din essens.

Underbevidstheden kender svarere på alle de spørgsmål, du måtte have om dig selv, dit liv og de eventuelle udfordringer du måtte opleve.

Under en hypnoterapi session er det muligt at afklare og evt. forløse / heale årsagerne til dine udfordringer.

Du kan opnå en dybere kontakt til dig selv og få svar på de spørgsmål du måtte have om dig selv.

Der sker altid kun det, du er klar til at opleve og få svar på. Vær åben overfor at der kan dukke noget andet op end det, du umiddelbart havde forventet.

Mange oplever regression, dvs. at de kommer tilbage til tidligere oplevelser i dette liv. Nogle kommer tilbage til fostertilstanden i livmoderen eller tilbage til et eller flere tidligere liv.

Nogle får kontakt til deres afdøde, til universet / guider eller mærker energimæssige spændinger og ubalancer i kroppen.

Oplevelserne afhænger helt af, hvor du er i din udvikling, og hvad du har brug for til at komme videre.

Din underbevidsthed styrer processen, og jeg guider dig intuitivt undervejs med baggrund i det, du er kommet for at få hjælp til.

Adgangen til de dybere lag af din underbevidsthed, giver dig mulighed for at omskrive din fortid, nutid og fremtid.