Individuelle samtaler

Individuelle samtaler er for dig, der ikke ønsker hypnose, men har brug for sparring og coaching på en udfordring eller problemstilling.

 

Jeg tilbyder individuelle samtaler på Frederiksberg

I de individuelle samtaler tager vi udgangspunkt i de udfordringer du oplever. Det kan være udfordringer enten i dit arbejds- eller privatliv, som du gerne vil blive klogere på eller gerne vil kunne håndtere anderledes.

Jeg hjælper dig med at gå på opdagelse i dine tanker, følelser og handlinger og få øje på nye handlemuligheder. For det er ofte når vi begynder at gøre noget andet end det vi plejer, at vi udvikler os og bryder vores mønstre.

Samtalerne skal forstås som hjælp til selvhjælp, dvs. at de coachende samtaler kan være en støtte i din personlige udvikling til, at du skaber forandringer i dit liv. Jeg vil derfor give dig øvelser eller opgaver, du selv kan lave derhjemme som understøtter den udvikling du ønsker.

 

Hvad kan vi tale om?

Med min baggrund som psykiatrisk sygeplejerske, min uddannelse som cand.psyk i pædagogisk psykologi og min erfaring med krisepsykologi og stressrådgivning har jeg en bred viden om angst, depression, stress, sorg og tab, pårørende til psykisk syg, pårørende til misbruger, tvivl, relationer, skilsmisse, livskriser, arbejdsmæssige udfordringer, selvværd, familiemæssige udfordringer og meget andet.

 

Hvordan foregår den individuelle samtale?

Samtalerne foregår i min klinik på Frederiksberg eller over telefonen. Der er også mulighed for at jeg kører ud til virksomheder.

Jeg skaber et trygt og tillidsfuldt rum til at du kan åbne op og fortælle om dine udfordringer. Intet er for pinligt eller tabu at tale om hos mig.

Jeg stiller uddybende og afklarende spørgsmål, hjælper dig med at se din problemstilling fra andre perspektiver, opnå indsigt og opdage nye muligheder.

Foruden samtale kan vi lave visualiserings-, meditations- eller mindfulness øvelser under sessionen, hvis det vil understøtte din udvikling.

 

Hvad koster individuelle samtaler?

Du kan vælge en enkelt samtale eller vælge et forløb på flere samtaler.

Klik på knappen nedenfor, hvis du vil se hvad samtalerne koster.

Se priser HER

 

Book tid til samtale her

BOOK TID ONLINE