Janne Andersen

Hypnotisør København - Janne Andersen

Janne Andersen
Certificeret hypnotisør og hypnoterapeut, mindfulness instruktør, cand.pæd. i pædagogisk psykologi, sygeplejerske og ejer af Amazing Mind på Frederiksberg

”Du skabte en dejlig ånd og atmosfære fra det øjeblik jeg trådte ind af døren, og til jeg gik igen”


“Kære Janne. Hypnosen har været en rigtig god oplevelse, og jeg kan mærke den gjort en stor forskel hos mig. Tak for hjælpen indtil videre!”


Derfor blev jeg hypnotisør og hypnoterapeut

Psykologien har optaget mig siden jeg var helt ung og har været den røde tråd gennem mine uddannelser og mit arbejdsliv.

Skridtene på vej hertil, hvor jeg er nu, har været lærerige og værdifulde. De har været vigtige for både min faglige og min personlige udvikling.

Jeg opdagede efterhånden i mit arbejdsliv både som psykiatrisk sygeplejerske og som psykologisk rådgiver for krise- og stressramte, at det ikke er nok for mig bare at hjælpe til at lindre symptomer.

For mig er det vigtigt at finde ind til kernen af menneskers udfordringer. Og jeg mener at svarere på, hvad der er bedst for mig findes i mig, mens svarene på hvad der er bedst for dig, findes i dig.

Det er ikke altid, vi selv ved, hvad der er bedst for os selv, og det er her jeg synes hypnose er helt fantastisk. For vores underbevidsthed kender altid svarene.

Jeg var selv i hypnose

Mit første møde med hypnose var, da jeg for nogle år tilbage selv var i hypnose for at få løst op for nogle af mine blokeringer.

Det blev starten på en fantastisk opdagelsesrejse ind i mig selv og mine egne mønstre. En rejse, der fortsætter gennem hele livet.

Allerede første gang jeg var i hypnose vidste jeg, at jeg selv ville være hypnotisør og hypnoterapeut.

Det, jeg blev så fascineret af, var at hypnose var som at skyde en genvej. For via min egen underbevidsthed fandt jeg ind til kernen af mine udfordringer og kunne ændre dem.

Det bedste ved mit arbejde

Jeg elsker at arbejde med hypnose og guide andre mennesker til indsigt og forandringer. Og min erfaring er, at arbejdet med underbevidstheden og hypnose er den mest effektive vej til at hjælpe mennesker videre.

For under hypnose er det muligt at gå bagom alle de bevidste tanker og barrierer og finde svarene i det underbevidste sind.

Jeg bliver stadig forundret og fascineret gang på gang over at se, hvordan underbevidstheden er som en nøgle, der åbner nye døre.

Nye døre, der hjælper mennesker med at frigøre deres ressourcer, så de kan opfylde deres drømme og ønsker for livet.

Skal vi lave en aftale?

BOOK TID ONLINE eller KONTAKT MIG

“Tak for din blide og rolige måde at være på. Det var en helt fantastisk og MEGET behagelig oplevelse”