Kurser og workshops til virksomheder og foreninger

 

TRO på dig selv

En workshop som styrker troen på dig selv. Opdag dine styrker, succeser, talenter og kvaliteter gennem praktiske øvelser, refleksioner og visualisering.

Når du har selvtillid, har du tillid til, at du er i stand til at præstere.  Mange af os har en tendens til at fokusere på vores fejl og fiaskoer frem for vores styrker og succeser, og dette fokus begrænser troen på os selv.

Men ved at flytte dit fokus, kan du føle dig langt stærkere og mere sikker på dig selv og styrke din tro på at du er i stand til at opnå succes.

 

Slip din DÅRLIGE SAMVITTIGHED

En workshop som hjælper dig til at slippe dårlig samvittighed. Bliv mere bevidst om, hvornår du har dårlig samvittighed og hvorfra den stammer.

Lær hvordan du kommer ud af en spiral af negative tanker og dårlig samvittighed ved at ”om-programmere” dig selv. Og mærk visualiseringens kraftfulde vej til forandringer.

Når du bliver mere bevidst og finder modet til at gå mod strømmen, vil du træffe du bevidste valg og stoppe med at skælde dig selv ud. Når du giver slip på din dårlige samvittighed, så forebygger du stress.

 

Giv hjernen RO – og FOREBYG STRESS

En workshop som giver ro i sindet og ro i kroppen. Lær din hjerne og din krop at holde pause og finde ro, så du kan restituere.

Mærk effekten af mindfulness og meditation og gå på opdagelse i hvilke aktiviteter, der giver dig energi og hvilke aktiviteter, der dræner dig for energi.

Stress kan forårsage direkte skader på hjernen over længere tid. Så du har alt mulig god grund til at prioritere tid til dig selv, din hjerne og din krop – tiden er en investering i dig selv, din sundhed og dit velbefindende.

 

Udfold dit KREATIVE POTENTIALE

En workshop der åbner op for kreativiteten, så du kan udfolde dit kreative potentiale og forbedre dine præstationer. Gennem øvelser og guidede visualiseringer åbner du op og giver slip på de blokeringer, der holder din kreativitet tilbage.

Når du fjerner blokeringerne og sætter kreativiteten fri, vil din egen oplevelse af dine kvaliteter og talenter og din oplevelse af det, du er i stand til at præstere, forstærkes.

Workshoppen er særlig relevant for dansere, gymnaster, musikere, sangere, skuespillere, sangskrivere, forfattere og andre, der gerne vil åbne op for deres kreative potentiale og præstation.

 

Væk din INDRE POWER

En workshop som vækker din indre power, din drivkraft, din glæde og din begejstring. Lær at lytte til din krops signaler, slippe din indre power fri og mærk friheden til at være dig, som du er.

Vi går dybere ind i os selv og mærker efter. Vi sætter os selv fri, griner, giver slip, åbner op, får sved på panden og mærker vores indre power.

En befriende og sjov workshop med ro og indadvendthed under visualisering og med bevægelse og udfoldelse under Groove dance.