Væk din indre feminine POWER – Workshop

 

Praktisk info

Pris 225 kr pr person

Ny dato kommer snart…

Ved Slusen 30, 2300 København S (Silent Mind Circles)

Vi sørger for vand, vin og frugt i pausen.

Du får sved på panden, så tag noget behageligt, afslappende tøj på, du let kan bevæge dig i.

Der er ikke mulighed for at tage bad.

 


 

Tilmeld dig nu!

Tilmeld dig – klik herog betal beløbet via MobilePay til 28104745 ***LUKKET FOR TILMELDING***

Din tilmelding er gældende når du har gjort begge dele. Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at hapse din plads!

 


 

Giv slip, grin og dans

Kunne du tænke dig at starte din weekend med forkælelse af krop og sind sammen med andre skønne kvinder?

TRÆNGER DU TIL AT GRINE, GIVE SLIP, FINDE DIN INDRE POWER, DANSE OG NYDE VIN SAMMEN MED ANDRE KVINDER I ET RUM, HVOR DU ER VELKOMMEN LIGE PRÆCIS SOM DU ER?

Så inviterer Janne & Nicole til en befriende, sjov, og indsigtsfuld aften med VISUALISERING OG GROOVE DANCE. Det er ren KÆRLIGHED TIL DIG SELV.

 

DRØMMER DU OM AT

  • Lukke op for din indre GLÆDE og BEGEJSTRING?
  • Mærke FRIHEDEN til at være dig – HELE DIG ligesom som du er?
  • Lukke LIVET mere ind?
  • Og lytte til din krops signaler?
  • Slippe din INDRE POWER fri?

 

Så kom med Nicole og Janne på workshop. Og GLÆD DIG!

Det bliver en aften, hvor der både er plads til ro og bevægelse. Hvor vi går dybere ind i os selv og mærker efter. Sætter os selv fri, griner, giver slip, åbner op, får sved på panden og mærker vores indre FEMININE POWER.

 


 

Programmet

Velkommen

Kort om os og jer.

 

Visualisering

Du bliver introduceret til underbevidstheden – hvordan den fungerer og hvordan du med dine egne indre forestillinger kan påvirke dine følelser, tanker og handlinger.

Visualisering er en indre rejse, hvor du sidder eller ligger med lukkede øjne. Du kommer til at slappe af i kroppen og sindet og finder ro.

Janne guider dig til at rydde op i dit indre og give slip på gammel ”bagage” (begrænsninger, overbevisninger osv.), som du ikke vil have med dig på din vej videre.

Det er en mulighed for at sætte dig selv fri, lukke op for din indre power og finde mod til at være dig som du er.

 

Pause 10 min.

Vand, vin og snacks.

 

Groove dance

Alle kan danse Groove dance, for det er den nemmeste og sjoveste dans, og du behøver absolut ingen danseerfaring. Der er nemlig ingen fancy koreografi. Kan du gå, kan du Groove.

Det handler IKKE om at skulle præstere, men om at have det sjovt, rart og nyde dansen og samværet med de andre dejlige kvinder.

Nicole guider dig trygt igennem de trin, som vi danser til fantastisk musik i mange forskellige genre. Alt er rigtigt og intet er forkert, da det er dig der bestemmer hvordan trinene skal ud.

Vi vil fordybe os i det feminine, kvindelige og powerfulde udtryk. Groove dance afsluttes med en lækker stillness.

 

Afrunding

Vi laver en kort afsluttende visualisering.

 

Tak for i aften og god weekend!

Evt. vand, vin, snacks, snak og spørgsmål

 


Tilmeld dig nu!

Tilmeld dig – klik her – og betal beløbet via MobilePay til 28104745 ***LUKKET FOR TILMELDING***

Din tilmelding er gældende når du har gjort begge dele. Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at hapse din plads!

 


 

Undervisere

Janne Andersen

Hypnotisør og hypnoterapeut Janne Andersen fra Amazing Mind

JANNE ANDERSEN fungerer som en guide til forandringer. Jeg brænder for at guide mennesker til at slippe indre blokeringer og gamle mønstre, så de bliver frie til at følge deres hjerte og kan opfylde deres drømme og ønsker for livet. Min vej til forandringer går gennem underbevidstheden, og hypnosen er den metode jeg holder allermest af. Jeg tror på, at når vi lytter til os selv og følger vores hjerte, så åbner vi op for et kæmpe potentiale i os selv.

Jeg er uddannet hypnotisør og hypnoterapeut, mindfulness instruktør, cand.pæd.pæd.psyk og sygeplejerske. Læs mere om mig HER.

 

Nicole Sommer

 

NICOLE SOMMER har arbejdet med krop, sind og bevægelse i mere end 10 år. De seneste år har fokus været på og guide mennesker til en glad krop i balance via coaching, bevægelse, hormon terapi og selvkærlige principper. Groove Dance har jeg selv brugt til at åbne op for min krop og virkelig mærke den og hvad den har lyst. Groove Dance udvikler mig som menneske: jeg stoler mere på mig selv, føler mig mere feminin og sensuel og så er jeg blevet mere modig og fået masser af mod på livet.

Jeg er uddannet Groove Dance Facilitator for både voksne og børn, Coach, Kostvejleder, Nutrition & Lifestyle Coach, Massør, Selvkærligheds Guide, pædagog og er i gang med mit drømmestudie til Hormon Terapeut. Du kan finde mere info på min facebookside: En glad krop i balance.