Lær at tale i en forsamling – med ro i krop og sind

Workshop tirsdag d. 15/1 2018 kl. 14-17

Workshoppen er for dig, der gerne vil kunne stille dig op og tale i en forsamling og samtidig have ro i kroppen og en følelse af at hvile i dig selv. 

Det kan f.eks. være i forbindelse med en præsentation på arbejdet, en tale, en mundtlig eksamen eller et foredrag du skal holde eller i en anden sammenhæng, hvor du skal sige noget og dermed være i centrum i en forsamling og “scenen er din”.

Nervøsitet over at tale i en forsamling kan kræve enormt meget energi både før, under og efter du har været ”på”. Nervøsiteten kan gøre det svært for dig at bevare koncentration og fokus på det, du gerne vil sige, og svært at lytte til det andre fortæller, fordi tankerne kører rundt.

Det kan være du har tanker som ”hvad tænker de andre om mig?”, ”hvad nu hvis jeg glemmer, hvad jeg skal sige?”, ”bare de andre ikke kan se, jeg er nervøs”.

Det kan også være, du mærker at kroppen helt automatisk reagerer med fornemmelser af uro, hjertebanken, stemmen bliver svagere eller svigter, svedige håndflader, fornemmelse af en knude i brystet eller en klump i halsen, rysten på hænderne, stemme eller bliver rød i hovedet.

Dine tanker og kroppens reaktioner bunder i dine egne dybere indre overbevisninger. Det er overbevisninger, vi ofte ikke er bevidste om, vi har. Og i forbindelse med præstation og præsentation handler det ofte om nogle gamle overbevisninger om ikke at være god nok.

Frygten for ikke at være god nok er en grundangst, de fleste af os har. Og den kan blive trigget i mange forskellige situationer – for nogle trigges den, når de skal tale foran andre og være i centrum.

Kroppen og sindet hænger sammen og påvirker hinanden gensidigt. Og du kan lære at få kroppen og sindet til at arbejde sammen og blive dine medspillere under din præsentation, så du kan stå frem som den bedste og mest autentiske version af dig selv med ro indeni.

På workshoppen lærer du teknikker til at:
– Få ro i kroppen
– Forberede dig med visualisering
– Opnå mere tro på dig selv
– Bruge din stemme aktivt
– Slippe uro og nervøsitet
– Mærke din egen power

PRAKTISK
Dato: tirsdag d. 15/1 2018 kl. 14-17
Sted: Amazing Mind, Borups Allé 131, 2000 Frederiksberg
Pris: 500 kr.
OBS der er plads til max. 6 deltagere.

TILMELDING
Vil du med? Så send en sms til Janne på tlf. nr. 28104745. Hvis der er plads på holdet, betaler du 500 kr. via Mobile Pay til samme tlf. nr., og så er du sikret en plads.
Beløbet refunderes ikke, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Kærlig hilsen
Sara og Janne

SARA BOESEN: Jeg er kropsterapeut, stemmetræner og sanger. Jeg hjælper andre med at få en autentisk stemme som holder længere – uden hæshed, spændinger og stemmesvigt. Krop/stemme/psyke hænger uløseligt sammen, og med helt konkrete teknikker og øvelser kan du kan formidle dit budskab bedst muligt, og stå stærkt i dig selv.
www.saraboesen.dk

JANNE ANDERSEN: Jeg er hypnotisør og hypnoterapeut, mindfulness instruktør, cand.pæd. i pædagogisk psykologi og sygeplejerske. Jeg hjælper andre med at slippe indre følelsesmæssige og mentale blokeringer og begrænsende overbevisninger, så de oplever en dybere fornemmelse af ro og frihed til at være som de er.
www.amazing-mind.dk