TRO på dig selv

En workshop som styrker troen på dig selv. Opdag dine styrker, succeser, talenter og kvaliteter gennem praktiske øvelser, refleksioner og visualisering.

 

Styrk tilliden til dig selv, dine evner og kvaliteter

Når du har selvtillid, har du tillid til, at du er i stand til at præstere. Og du tror på dig selv, på dine egne evner og kvaliteter. Det er en oplevelse af, at ”jeg kan, hvad jeg vil!”

Du har måske oplevet at mangle selvtillid i sportslige / kunstneriske / kreative præstationer, selvtillid ift. at klare eksamen, selvtillid i dit arbejde, selvtillid til at gennemføre en uddannelse, selvtillid i sociale sammenhænge eller andre områder af dit liv.

Hvis vi ikke tror nok på os selv og vores egne evner og kvaliteter, vil det ofte kræve meget energi at gennemføre aktiviteter og handlinger, eller vi kan helt holde os tilbage fra at gøre det vi drømmer om.

Mange af os har en tendens til at fokusere på vores fejl og fiaskoer frem for vores styrker og succeser, og dette fokus begrænser troen på os selv.

Men ved at flytte dit fokus, kan du føle dig langt stærkere og mere sikker på dig selv og styrke din tro på at du er i stand til at opnå succes.

  • Op til 12 personer
  • 1 ½ eller 3 timers workshop

Kontakt mig på tlf. 28 10 47 45 for yderligere information.